Dé projectmanager voor vrijetijdsaanbod

Op zoek naar een organisatie voor onafhankelijk advies, expertise op het gebied van leisure of extra capaciteit om een ambitie te realiseren? Leisure Link zorgt bijvoorbeeld voor:

- het uitvoeren van een onderzoek onder bezoekers
- het verbeteren of uitbreiden van het vrijetijdsaanbod
- het opstellen van een toekomstperspectief voor doorontwikkeling
- het versterken van de verbinding met de bezoeker

Leisure Link is een praktische organisatie die alles regelt, zodat u zicht kunt richten op uw kerntaken. Niet alleen advies (consultancy), maar juist ook de uitvoering (projectmanagement). Geen groot bureau met hoge overheadkosten, maar een netwerk organisatie met op maat gemaakte projectteams. Klanten zijn overheden en DMO's, vastgoedeigenaren of -ontwikkelaars en vrijetijdsvoorzieningen zoals musea, attracties en theaters.

Leisure Link ontzorgt en regelt alles van A tot Z

IK ZOEK inzicht en strategie

Bezoekersonderzoek, concurrentie-analyse, marktverkenning, strategisch plan of aanscherpen van de focus.

Lees meer
IK ZOEK beter vrijetijdsaanbod

Versterken van presentatie en beleving, het uitbreiden of toevoegen van nieuw aanbod of verbeteren van organisatie-prestaties.

Lees meer
IK ZOEK verbinding met de bezoeker

Het versterken van de impact op de bezoeker, betere marketing of andere doelgroepen aantrekken.

Lees meer

Hoe werkt Leisure Link

Om tot het beste resultaat te komen wordt per project een team samengesteld van specialisten die het beste aansluiten bij de opgave. Door het (inter)nationale netwerk van professionals en experts, is het snel schakelen met de beste toevoeging aan het projectteam. Hierdoor wordt de klant volledig ontzorgd en krijgt ze het beste resultaat.

Nieuws & Updates

 • 25.06.2024 Meelopen met een theaterdirecteur

  Hoe ziet een dag van een theaterdirecteur eruit? Dat ervaar je pas goed als je een dag meeloopt. Wat zijn overeenkomsten met musea of attracties? Of juist uniek bij het runnen van een theater? En wat komt allemaal bij kijken? Dankzij de gastvrijheid van Harry de Bruin kon Carolien een dag meelopen bij de TheaterHangaar & Hangaar2. Lees het verslag hier.

  Opvallend dat er verschillende overeenkomsten zijn met de hotellerie en attracties, zoals de opzet van zijn teams. Het verwerken van 752 bezoekers in een half uur pauze vraagt een groot team dat precies weet wat ze moet doen. Hetwerk van de directeur is heel divers: of het nou sollitatiegesprekken, woordvoering, contracten met leveranciers of het schenken van wijn is, Harry doet het allemaal.

   

  Lees Meer
 • 28.11.2023 BattleKart naar Nederland

  Wilde je altijd al een keer Mario Kart zijn? Binnenkort kan het in Nederland! BattleKart is de perfecte combinatie van elektrisch karten, videogames en augmented reality. In een elektrische kart rijd je over een piste waar verschillende circuits, bonussen en spelmodi op de vloer worden geprojecteerd. Een kartvariant die voor alle leeftijden leuk is!

  Het vinden van een plek voor deze leuke nieuwe attractie was niet eenvoudig: een grote open ruimte van 30x60 zonder pilaren die goed bereikbaar is. En natuurlijk met het juiste verzorgingsgebied. En dat is gelukt! In Beusichem komt de eerste Nederlandse vestiging.

   

  Lees Meer
 • 22.08.2023 Musical 40-45 naar Nederland

  Het aftellen is begonnen! In 2024 komt de musical 40-45 van Studio100 naar Nederland! Een indrukwekkende en vernieuwende voorstelling met een prachtig verhaal. Voor dit project was de bijdrage klein en toch groot: het vinden van een geschikte plek.

  In 2019 kwam de vraag van Studio100: we zoeken een plek voor de musical 40-45 in Nederland. Een uitdagende opdracht, want het vraagt een hele grote en hoge hal, zonder pilaren, op een goed bereikbare locatie, met voldoende marktruimte. Die zijn niet zomaar voor handen. De ene was te klein, de ander te ver weg en de volgende had te veel obstakels in de hal. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. Hier zijn de voorzieningen al aanwezig voor het ontvangen van publiek, een uitstekende bereikbaarheid en lekker centraal gelegen. En dat leidde tot het fantastische nieuws dat de voorstelling in 20234 in première gaat!

  Lees Meer

Wat klanten waarderen

Deskundig, resultaatgericht en professioneel.
Heldere fasering, tussenevaluaties en goede communicatie.
Goede prijs-kwaliteitverhouding, frisse blik en enthousiasme.

 • De werkwijze spreekt aan en ze is in staat snel tot de kern van de zaak te komen. Ze heeft voor Libema in korte tijd een gedegen en praktisch rapport geleverd. (Dirk Lips - Libema)
 • Leisure Link is een bureau dat resultaatgericht, conform gemaakte afspraken en tussentijdse inhoudelijke afstemming over de koers, een uitstekend eindproduct oplevert. (Madelon Martens, Gemeente Den Haag)
 • Leisure Link geeft heldere en duidelijke adviezen op gebied van de vrijetijdseconomie. Leisure Link is zeer actiegericht en communicatief naar partners in de vrijetijdsmarkt. (Jules Goris - gemeente Den Bosch)
 • I’ve learned to know Carolien as a very energetic, resultdriven personality, with a passion for the leisure-industry. And above all: she serves with a smile! (Joris van Dijk - Madurodam)