Over Leisure Link

Leisure Link vertaalt leisure ambities naar zichtbaar resultaat. Hiervoor wordt gestart met een duidelijke strategie, inclusief doelstellingen, uitgangspunten en doelgroepen. Maar alleen het opstellen van een strategie maakt niet het verschil. Het moet vertaald worden in specifieke activiteiten die bijdragen aan het behalen van doelen. De koppeling van strategie naar concrete acties en daardoor naar zichtbaar resultaat is de kracht van Leisure Link.

Leisure Link is gespecialiseerd in:

– Strategie
– Acquisitie (ondergebracht bij Imagine Leisure)
– Marketing
– Project- en (interim) management / kwartiermaker / spreker

Strategie

Om vooruit te komen als regio, leisure voorziening of vastgoedlocatie is het essentieel om te weten waar naartoe wordt gewerkt. Leisure Link zorgt voor een compacte en heldere strategie die in samenwerking met de betrokkenen wordt opgesteld. Dit zorgt voor een sterke basis, een duidelijke focus en een helder eindpunt.

Voorbeelden: Leisure Link heeft recent de toeristische strategie voor de stad Den Bosch opgesteld en werkt nu aan de strategie voor de Provincie Zuid-Holland.

Acquisitie

Toeristische bestemmingen, zoals musea, attracties, bezienswaardigheden en tours zijn een belangrijke reden voor bezoekers om een stad of regio te kiezen. Hoe meer een bezoeker kan doen, hoe langer ze zal verblijven. Leisure voorzieningen zijn op zoek naar nieuwe kansen en locaties. Vastgoedeigenaren of ontwikkelaars zoeken de best passende leisure formules. Deze partijen samenbrengen is het specialisme wat is ondergebracht bij Imagine Leisure.

Recent succes: Legoland Discovery Centre naar Den Haag.

Marketing

Een bezoeker komt naar een bestemming als ze weet wat er te doen is. Daarom is toeristische marketing vast onderdeel van de ontwikkeling van een locatie. Hoe de marketing moet worden uitgevoerd, wordt bepaald door de doelen en -belangrijker nog- de doelgroep. Leisure Link stel een helder marketingplan op en zorgt voor de uitvoering ervan.

Voorbeelden: ontwikkelen van een koninklijke verhaallijn door Nederland en de verhaallijn Mondriaan & De Stijl (i.o.v. NBTC Holland Marketing)

Project- & (interim) management / kwartiermaker en spreker

Verschillende klanten van Leisure Link hebben een specifiek project dat uitgevoerd moet worden, een (interim) managementprobleem of zoeken een spreker. Voor deze opgaves is Leisure Link de oplossing. Denk aan het verbeteren van de gastbeleving bij een museum, de ontwikkelen van een toeristisch gebied of input tijdens een conferentie.

Voorbeelden: het kwartiermakerschap van het Museumkwartier Den Haag, organisatie/moderatie tijdens de European Attraction Show.

Werkwijze Leisure Link

Als u geïnteresseerd bent, neemt u dan contact op met Leisure Link. In een kennismakingsgesprek wordt besproken wat de ambitie is en welke resultaten gewenst zijn. Op basis hiervan wordt een voorstel gemaakt. Bij Leisure Link komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan: er wordt gewerkt met een vast tarief en heldere gedefinieerde deliverables.

Waarom Leisure Link?

Meer dan 12 jaar ervaring in de leisure sector

Een groot netwerk van leisure marketeers, exploitanten, ontwikkelaars en locaties

De link tussen strategie en praktische oplossingen

De link tussen commercieel en overheid

“Leisure Link geeft heldere en duidelijke adviezen op gebied van de vrijetijdseconomie. Leisure Link is zeer actiegericht en communicatief naar partners in de vrijetijdsmarkt.”

Jules Goris – gemeente ‘s-Hertogenbosch.

 

“I’ve learned to know Carolien as a very energetic, resultdriven personality. With a passion for the leisure-industry. And above all: she serves with a smile!”

Joris van Dijk – Madurodam

“Carolien is een professional op haar vakgebied met een sterk ontwikkeld analytisch inzicht, een goed gevoel voor verhoudingen en goede communicatieve vaardigheden. Zij signaleert kansen voor haar opdrachtgever, is gefocust op de opdracht en ontzorgt de opdrachtgever. Bovenal is Carolien degelijk, betrouwbaar en een fijn persoon om mee samen werken. Kortom, het is een plezier om een opdracht aan Carolien te gunnen.”

Madelon Martens – gemeente Den Haag.